2016. május 11., szerda

Kritika #18 - The Evolution Of Fantasy



   New critic to:






A fejléc és design az értékelésnél össze van vonva!



Design:

Először is kezdjük a fejléccel. 
Tetszik, hogy szinte „össze van nőve” a designnal, nekem nagyon szimpatikus, fogalmam sincs, miért. A fekete-fehér (vagy inkább szürkésfekete) kombináció igazi rémisztő hatást kelt számomra, főleg, hogy azokat a nagy, ijesztő kastélyokat szerkesztettek meg, de gondolom, hogy szándékosan. :P Hiszen ez egy fantasy blog, szóval nem csodálnám, ha igazam lenne. 
Az egyetlen gond, ami nagyon szúrja a szemem, az az, hogy a cím nagyon kint van a szélén. A betűtípusa és színe tökéletes, meg minden, de a helyedben kicsit beljebb húznám. 

A design nagyon jó, illik a fejléchez, meg úgy általában a bloghoz, a modulok címei jók, nincs semmi gond vele, maga a modul (mármint az összes) rendezettek, és imádom őket! 

Pont: 20/20 (az összevonás miatt a határokat megemeltem)



Történet:

Hogy őszinte legyek, ide nem fogok most sok mindent írni, mert most nem vagyok olyan hangulatomban, hogy elolvassak egy fejezetet. Remélem, megérted, és nem bántalak meg vele. 
Az egyikbe azért beleolvastam, és amint láttam, a helyesírásoddal nincs semmi baj, nagyon szupin írsz. Viszont láttam valahol egy ilyet: (balala) (nem pont ez a szöveg volt benne). Szerintem azt javítsd ki, mert rontja az összképet.
Ezen kívül nagyszerű minden, tetszik és szííp. :) 

Pont: 10/9,5 


Összpont: 29,5

Sok-sok szeretettel ajánlom mindenkinek, nagyszerű ez a blog! :) 

2 megjegyzés: