2017. június 15., csütörtök

Kritika #19 - Kávészünet

       

       Sziasztok!


Hogy is kezdhetnék bele a véget nem érő, teljesen felesleges magyarázkodásba, hogy miért tűntem el majdnem egy évre a bloggerből, és hogy miért várakoztattalak meg (leginkább azokat, akik kritikát kértek) ennyire titeket. A fő oka az lenne, hogy rátaláltam Wattpadra (1DLilyB - ide tudtok írni, ha szeretnétek, vagy ha esetleg írtatok valamelyik blogomra, de nem láttam), és már inkább ott vagyok elérhető, mint itt, de mivel megjavult a laptopom, és itt a nyár is, magyarán időm mint a tenger, ezért most visszatérek. Akkor kezdjük is! :) 


Fejléc: 


Egyszerű, de ez pont illik is a blog témájához. Nem kell „ultraszupernek” lennie, így tökéletes. :)  Érezhető az, hogy ez amolyan „beszélgetős”, és nem fanfictionős blog. Nekem nagyon tetszik. :)

Pont: 10/10*
Design: 

Erre is csak azt tudom mondani, hogy egyszerű. Nem csicsás, ugyanakkor a különös modulok, a a menü stílusa feldobja az oldalt, és kíváncsivá tesz. Megmondom őszintén, hogy számomra nyugtató hatású, vagy nem is tudom, olyan jó érzés fog el, amikor ránézek a blogodra. Ügyes munka, csak dicsérni tudom. Azonban, egy apró dologra felhívnám a figyelmet: oldalt az üdvözlős és az információs modulban a betű nagysága miatt elég nehezen lehet olvasni, ha egy kicsit megnagyítanád, akkor jó lenne, de persze így sem rossz, csak bosszantó hunyorogva elolvasni, amit oda írtál. :) A betűtípus klassz, a chat designja is nagyon passzol az oldalhoz, a színek is fantasztikusak. 

Pont: 10/10Történet (tartalom):

Amint látom, legtöbbször verseket vagy kisebb novellákat írsz, ugye? Egy versedet elolvastam, és azt kell mondjam, nagyon tehetséges vagy! Nagyon tetszenek, jól rímelnek, csinálhatnál egy verses könyvet! :D Szépen, választékosan írsz, és csak annyit mondok: ne hagyd abba! :) 

Pont: 10/10Összpont: 30/30*

Ha szeretnél kicsit pihenni, relaxálni, akkor bátran ajánlom ezt a blogot, olvasgassál, beszélgessél a többi íróval! És az írónak üzenem: remélem nem baj, ha kicsit rövid lett a kritika + nagyon szép az oldalad! Csak így tovább. <3


2 megjegyzés: