2016. február 1., hétfő

Kritika #9 - A part



     Sziasztok! 

Itt van egy újabb kritika, nagyon szépen köszönöm, hogy ismét engem választottatok (és hogy adtatok munkát)!





Fejléc:

Nagyon szép és igényes fejlécet csináltatok, nincs vele semmi bajom, azon kívül (itt a pont), hogy a szereplők képei nyújtottak és homályosak, és a vöröses szín nem illik a bejegyzések hátteréhez, nagyon zavaró számomra. A cím tökéletes helyen van, a betűtípusa is szép, tetszik, viszont azok az elnyújtott képek... :/
Ajánlanám, hogy a szereplőkön kívül mást is illesszetek be (pl a történethez szorosan kapcsolódó tárgy, vagy valamilyen szerelmes dolog - amennyiben ez szerelmes történet). 

Pont: 10/9,5


Design:

A designotok túl egyszerű, kéne bele valamilyen csavar vagy különlegesség, mert ez így nagyon sablonos, és szerintem az olvasók is jobban örülnének valami "extrémebb" designhoz (tudok javasolni egy nagyon friss, de egyben nagyszerű munkát végző design blogot, ahol csinálnak teljes designt). Sajnos most nem tudok túl sok mindent írni, maximum még annyit, hogy a menü az egyetlen olyan, ami nem "egyszerű" vagy "sablonos" (bocsánat, ha megsértelek/megsértettelek ezzel titeket, de én csak őszinte vagyok, azért, hogy a problémát segítsem megoldani). 

Pont: 10/5


Történet:

Az imént összetettem a kezem, hogy ne legyen túl sértő a most következő rész, mert van mit mondanom (és sajnos ez részben rossz). 
Kezdjük azzal, hogy Bence jelezte nekem, hogy a helyesírásával kapcsolatban van egy bizonyos betegsége, amit igyekszek figyelembe venni, de mivel ő nem egyedül szerkeszt, mert van mellette egy másik szerző, ezért teljesen őszinte leszek, hogy az utóbbi kijavítsa a hibákat, ha van ideje rá. 
Nagyon rossz a helyesírás, a központozás, meg úgy az egész nyelvtanszabályzatot felrúgtátok. Szívesen leírnám a legutolsó fejezetben talált hibákat, de olyan sok van, hogy nincs türelmem kijavítani, plusz még el is magyarázni. Javaslom, hogy keressetek fel egy bétát, vagy kérjetek olyan ismerősöktől segítséget, akinek/akiknek a helyesírása megfelelő! :)

10/3  :(

Javaslom, hogy egy kis időszakra szüneteltesd a blogot, s ezalatt csináljátok meg a teljes designt, és írjátok át a fejezeteket (ha gondoljátok, írjatok e-mailen, én nagyon szívesen segítek)! 

Összpontszám: 30/17,5



10 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát.Figyelni fogok/fogunk rá. a desinget ahogy ajánlatod elkészítjük.és még ez nem meg sokkot mert sokáig egyedül írtam és majd kérem a segítséged ez sokat jelen mert nem tudom olvassák sokan és nem adnak semmi élet jelent és nem bánom a hogy ilyen erőtejes kritikát kaptam mert csak jó akarsz vele nekem/nekünk.és ezt meg is értem mert akinek tudok ilyen nagyon apró dologba segítek neki.Mint te és pont ettől a kritikától vagyok boldog nagyon köszönöm szépen evvel csak jót akarsz nekem és ezt meg értem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hú, de megkönnyebbültem! Tényleg nem akartalak megbántani, és még soha nem írtam ilyen éles kritikát, és nem is tervezek, de örülök, hogy tudtam/tudok segíteni, és természetesen besegítek helyesírást illetően. :)

      E-mail: lillysfanfictions@gmail.com

      xx Lily

      UI.: Hamarosan írok egy levelet, amiben elküldöm az említett design oldal linkét. :)

      Törlés
    2. Rendben
      el is határoztam hogy most egy ideig le is pihenek meg elkezdjük a fel turbózást (így hívom az ilyeneket).

      Törlés
    3. Szia Bence!

      Bocsánat, hogy beleszólok úgymond, de ha esetleg tudok segíteni, én lehetnék a "bétád".

      Törlés
    4. Na, látod, milyen rendesek vagyunk? :D

      xx Lily

      Törlés
  2. az előbb elfelejtetem kérhetnék egy email címet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az előző kommentedben leírtam, viszont én sem látok nálad semmi elérhetőséget, szóval te is tudnál küldeni nekem egy e-mailt?

      xx Lily

      Törlés