2016. február 3., szerda

Kritika #11 - Secret Demon



    Sziasztok!

Lassan már nem tudok milyen bevezető szöveget írni, ezért csak annyit mondok, hogy megérkezett a blog által (ás általam) készített tizenegyedik kritika, amelynek címe és írója: 





Mint ahogy egy régebbi kritikámnál, itt sem tudom a fejlécet külön értékelni, ezért csak a designt és a történetet nézem (és a pontozások is máshogy alakulnak)! 



Design:

Nosztalgikus hangulatba csöppenek, ahogy benézek a blogodba, ugyanis ha még nem tudtad, akkor elmondom, hogy régebben erősen otakus voltam. Hű. Na, akkor megpróbálok valami normálisat is írni. Szóval: első ránézésre nincs semmi a bajom a designnal, de ha jobban megnézem, akkor az oldalfejlécnél (ha jobban tetszik, akkor úgy mondom, hogy fent, bal oldalon a háttérnél), egy kicsit homályosak a képek, de lehet, hogy az én látásom nem az igazi. :D Nálam amúgy már rögtön pluszpont, hogy az egyik kép mozog (!!!). Ritkán láttam olyan háttérképet/fejlécet, ahol egy- vagy több kép mozog. Wow. Nekem nagyon-nagyon tetszik. 
A bejegyzés címénél az az egyetlen bajom/gondom, hogy a pont mögötte lévő fehér lánytól aligha lehet elolvasni. 
A menü szép, nincs semmi probléma vele, teljes mértékben passzol az oldaladhoz (a betűtípusa is nagyon-nagyon tetszik), a chat színei kicsit halványabb árnyalatúak, mint a háttere, de attól függetlenül nagyon klassz. :)
A modulok címe, betűtípusa stb. fantasztikusan jók, egy rossz szavam sem lehet rájuk. :)
Annyit javasolnék, hogy a fülszöveget vedd ki a menüből, és tedd ki saját kis modulként, mert az ember figyelmét elkerülheti, plusz mindenki ösztönösen oldalt kezdi el keresni a leírást. 

Pont: 20/19,5


Történet:

A fülszöveg alapján egy igazi animés történetnek nézhetünk elébe (ezt nehogy úgy értsd, hogy tök sablonos!), nagyon szuper! Pont annyi információt írsz le, amennyi kell, nem keveset, de nem is sokat.
A helyesírásoddal, amint látom, minden rendben van, úgyhogy abba nem kötök bele. :P A fogalmazásod jó, élvezhető részeket csinálsz az olvasóidnak. Az egyetlen gond csak annyi, hogy a részek eléggé rövidek, javaslom, hogy próbálj meg egy nagyon picit többet írni, persze, nem szólok bele. :)
Sajnálom, de a jelenlegi állapotom miatt nem olvasok bele egy fejezetbe sem, és most csak így, a fülszöveg alapján pontozok.

Pont: 10/10*


Egészében nagyon szép kis blogot vezetsz, nekem kifejezetten tetszik, és minden anime-őrültnek nagy-nagy szeretettel ajánlom (garantálom, hogy beleszeret első látásra)!

Összpontszám: 30/29,5

3 megjegyzés:

  1. Szia. Nagyon köszönöm, hogy ilyen hamar meghoztad a kritikát. Anime fanok előre! :3
    Eddig azt hittem a fülszöveget nem kell külön modulba tenni. Ezer hálám a tanácsért. Talán átláthatóbb lesz az oldal.
    A címmekkel sokszor próbáltam ügyködni, sikertelenül, de mégegyszer nekiülök, hátha-hátha.
    Fejléc/Design terén semmi tapasztalatom, lehet homályosak a képek. Én minden esetre iszonyatosan megörültem mikor megkaptam.
    Hosszabb részek... Huhh... Feladtad a részt. Ha az ismertetőkre gondolsz, az lessz, de ha az első fejezetre bajban leszek. :P
    Mégegyszer KKKKÖÖÖÖSSSZZZÖÖÖÖNNNNÖÖÖMMMM! Hálám üldözzön halálod napjáig, s tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon szívesen írtam meg a kritikád, örülök, hogy tudtam segíteni, illetve tanácsot adni! :)

      xx Lily

      Törlés