2016. április 2., szombat

Kritika #15 - Földön túl



    Sziasztok babák! 

Megérkezett a következő megrendelés kritika terén, olvassátok (és a blog szerzőjét is értem ezalatt) sok-sok szeretettel:





Fejléc:

Eszméletlen! Mást nem is igazán tudok mondani rá. Tökéletesen illik mind a bloghoz, mind a történethez. Csak egy bajom van; miért nem látom sehol a címet? Jó, bevallom, hogy nem feltétlenül kell, mert az lehet, hogy csak rontaná az összképet, de úgy éreztem, muszáj megkérdeznem érdeklődésből. Hatalmas taps és pacsi a munkáért (ha nem te csináltad, akkor az alkotónak)! (Megj: azt a (c) Dreamer Sylvia nem hiányzik oda, úgy érzem, de szerencsére nem olyan feltűnő, szóval nincs semmi gond vele.)
Pont: 10/10* - Bocsi, hogy nem írtam bővebben, de nincs mit írnom, egyszerűen klassz! 


Design:
  
Rögtön két ajánlással kezdeném; először is, én a helyedben a modulok- illetve a bejegyzés lapjának a szélét lekerekíteném, mert úgy sokkal szebben nézne ki az összhatás, ha érted, hogy hogy értem. Másodjára pedig, a helyedben lecserélném a betűtípust Georgiára vagy szimpla Arialra, mert az sokkal jobban illene a bloghoz, a történethez és a designhoz. 
A modulok és bejegyzések címének a betűtípusa nagyszerű, és tetszik az a megoldás, hogy a megjegyzések (meg ami ebben a sávban található) a bejegyzése felső részén van, viszont az nem tetszik, hogy fehér színű, szerintem változtasd meg az oldal színének megfelelő barnára. 
A menüpontok is nagyszerűek, nincsen velük semmi gondom, úgyhogy ezt a részt le is zárom. :D 
Az utolsó dolog, amibe még belekötnék, az a fülszöveg lenne. Sokkal jobban nézne ki úgy, hogyha valami (az oldalhoz illő) szövegdobozba raknád, hangulatosabb lenne, és több embernek lenne kedve elolvasni. :) 

Pont: 10/9,5 - Csak a megemlített apró hibák miatt. 


Történet: 

Hú, ez szerintem rövidebb rész lesz, mint a fejléc. :D A fülszöveg alapján érdekesnek néz ki, nem sok olyan történetes (vagy nagyon kevés - nem tudom, én még nem igazán találkoztam hasonlóval) blog foglalkozik a halál utáni élettel, nemhogy még a pokollal. 
Most (ha nem baj) nem olvasok bele egyik részbe se, viszont megnéztem a terjedelmét, és eléggé rövidek, és az utolsó két rész között két nap híján egy hónap telt el, ami nem jó a nézők szemszögéből, ugyanis mivel kevés rész van, hamar kiolvassák, és ha hónapokat kell várni az újabb fejezetre, akkor egyre jobban elvesztik az érdeklődésüket. :( 
Amúgy nagyon jó kis történetnek ígérkezik, nagyon remélem, hogy majd valamikor jó sok feliratkozód és olvasód lesz! Sok szerencsét! :) 

Pont: 10/8 


Összpontszám: 30/27,5

Mindenkinek sok-sok szeretettel ajánlom ezt a csodálatos blogot! :)