2015. november 25., szerda

Blogverseny

Sziasztok manókák!
Légyszíves jelentkezzetek az új blogom versenyére! Nagyon megköszönném! LINK



xxKathrine W.

2015. november 22., vasárnap

Verseny eredmények - Második turnus

Sziasztok!

A mai bejegyzésben a fejléc és a fantasy kategória győzteseit hirdetem ki. Holnap pedig egy rövidke bejegyzést a napló kategóriában. ÉS Bocsánat a késésért!!


2015. november 21., szombat

Elvihető!

Tudom, mindenki arra számított hogy mára már hozom a blogajánlót. Mivel megígértem be is tartom de még nem találtam elég blogot hozzá. Hát amíg ezen filózgattam, alkottam közben egy fejlécet. Aki szeretné nyugodtan elviheti csak írja meg :).

2015. november 19., csütörtök

Sajnálkozás level1000

Sziasztok!

Nem hiszem el, hogy már megint sajnálkozom...De most tényleg baj van. Az van ugyanis, hogy a magyar Bolyait is megnyertük, így tényleg nem lesz időm Rátok. Így egy kicsit (tényleg kicsit) szünetelek. Szóval szünetelés: 2015. 11. 19- 2015. 12. 05.

Még egy rendelést hozok, utána viszont csak ritkán fogok jelentkezni .

Tényleg nagyon sajnálom, de addig is mindenkinek kitartást télig:)

xxKathrine W.

2015. november 15., vasárnap

Pardon!!

Igen, igen eltűntem megint. Persze mondtam hogy lesz időm írni, mert úgy is tűnt de nem úgy sikerültek a dolgok ahogy terveztem :/. Nem sokára hozok egy Blogajánlót hogy ne unatkozzatok sokat mostanság :). És készültem nektek két fejléccel aki viszi írja meg :)). Többre nem volt időm, se kedvem de azért megcsináltam:D



Szerkesztőnév váltás!

Halihó Manókák!

Senki ne ijedjen meg, de mostantól ÚJ EMAILEM, ÉS BLOGGEREM VAN! Szóval mostantól nem Kincső Tóth néven fogok írni, hanem Kathrine White. Az új emailem pedig designerkathrine@gmail.com!

xxKathrine

2015. november 14., szombat

PinterestHétvége

Sziasztok Manókák!

Rég volt PinterestHétvége (amit röstellek!) így aztán itt is a mai gyors rész!

Katt az Elolvasomra! :)


#Pray4Paris és fejlécek

Sziasztok!

Szerintem ez egy fontos dolog. Nem igazán akarom elmondani, de biztos hallottátok hogy Párizsban terrortámadás történt. Én csak ezt a fejlécet szeretném ezért ide feltenni:


Ezt bárki elviheti teljesen ingyen, de azért forrást írjatok.

És egy fejléc





xxKathrine

2015. november 8., vasárnap

Legyetek szívesek... + kárpótlás

Sziasztok manókák!

Bocsánat, tényleg, de nagyon lassan készülnek az oklevelek, plusz még a Bolyai országosra is fel kell készüljek a csapatommal (matek verseny) és lassan lesz kész :( Mineral eltűnése sem segít, eltűnt a föld színéről. ÍGY szerkesztőfelvételt indítok! De addig is kérlek töltsétek ki ezt a tesztet, ha megkérhetlek titeket! Nagyon sokat jelentene a pozitív visszajelzésetek! A tesztet ITT találod. Tényleg mégegyszer bocsánat! És még valami kárpótlásul: fejlécek! Remélem tetszeni fognak:)

 
Ez nem lett a legjobb:D De azért tetszik



Ez egy alap

Ez pedig szereplővel, színezve

Alap színezve
Köszi a megértést!

xxKathrine

Kritika #2 - Evolution - A leszármazottak

Halihó!

Íme a 2. kritika! Remélem építő jelleggel fogod olvasni ezt a kritikát!




#1Első benyomás

Amint az oldalra értem, a fejléc elvarázsolt. Nekem tetszett, és nem most jártam először az oldalon. A design szép, a modulsáv elrendezett. Ami nekem nem tetszett, és elég szembetűnő volt, hogy a bejegyzések címe szerintem nem illik a bloghoz, ls az, hogy a fejléc mellett üres a tér.
Első benyomás : 5/4,5

#2Design

A design-ra térve: a fejléc nekem tetszik, és mint mondtam a modulok is szépen el vannak rendezve. Szerintem ez a sárga nem igazán illik oda, de ezzel különösebben nincs problémám. A fejléc mellett lévő üres rész sem tetszik, és a bejegyzések címének betűtípusa. Ami kicsit furcsa nekem, hogy kicsit üres a blogod. Nyilván nem szeretnéd teleaggatni. Most nézem csak, hogy a fejléc melletti rész nem egészen a Te hibád. Laptopon kisebb a kép, de még így sem tökéletes. Szóval ezért bocsánat. Szóval a design rendben van, de nekem a sárga szín nagyon nem tetszik.
Design: 10/8

#3Írásmód, helyesírás

Mivel nem követem nyomon a történetet, így beleolvasgatok az utolsó részbe.

Nagy nehezen, de egy két helyesírási hibát találtam:

....hogy ebben a pozícióban öt féle képpen tudom elvenni az életét.
Helyesen:

....hogy ebben a pozícióban ötféleképpen tudom elvenni az életét.

 Mást nem találtam. Tetszik az írásmódod, megfogott. Érdekes történetnek ígérkezik!

Ez nem olyan hosszú, így beleveszem a borítót is, ami nekem nagyon tetszik. Szerintem megérdemled az olvasóid.
Helyesírás, borító: 10/9

Összpontszám: 25/21,5!

Mint mondtam, érdekes blognak tűnik, szóval érdemes ide benézni! :)

xxKathrine

2015. november 6., péntek

Kárpótlásul :)

Mivel sokáig nem voltam, hoztam jóóó pár fejlécet :)). Aki viszi, legyen szíves írja meg mert nem volt egyszerű elkészíteni őket:* Amikkel elkészítettem a fejléceket:pixlr,Picmonkey


Elvihető
Elvihető
Elvihető
Elvihető







Fejléc készítése - ahogyan én csinálom

Sziasztok!

Az eredményhirdetés hétvégén lesz megtartva! Mert nem volt eddig elég időm rá. 

Ebben a bejegyzésben megmutatom, én hogyan szoktam fejlécet készíteni. Vágjunk is bele!


Élek még!

Bocsánatot kérek először is hogy ilyen sokáig nem írtam bejegyzést. Ennek az az oka hogy már vagy 2-hete, folyamatosan írjuk a dogákat :/. Persze én is csak ember vagyok nem tudok mindig géphez ülni. A jövőhét már nyugisabb lesz. és akkor már fogok tudni minden nap írni :). És most tudtam csak meg hogy Mineral elment... :( Még nem is igen beszéltem vele :/. Van egy olyan rossz érzésem hogy ha visszatér is sokára, ugyanis a blogját is törölte :( És ha csak nem is szólt, akkor komolyabb dolog lehet a háttérben :/. Mindegy  is, remélem visszatér reménykedek benne :).



Xoxo Ryo

2015. november 5., csütörtök

Elvihető fejlécek + rendelésvállalás

Sziasztok!

Elsősorban vállalok fejlécrendelést, szóval nyugodtan rendeljetek:)

+ Hoztam pár új fejlécet szereplővel. Ha kell rá cím, nyugodtan írjatok, elkészítem :)

Textúrák: Deviantart   Szerkesztő: Picmonkey, iPiccy
Ez egy simább, enyhébb külső
Ez már sokkal jobb:)

Ha szeretnéd ezeket más színben is megnézni, akkor katt a Továbbra!

2015. november 3., kedd

Elvihető fejlécek + egy üzenet

Sziasztok!

Most egy fejlécet hoztam nektek, és egy bejelentést. Mivel ez egy rövid bejegyzés, nem is húzom tovább a szót.

Itt is a fejléc. Szerkesztő : Picmonkey Textúrák: Deviantart

Ha viszed, írd meg. Ha kell rá szereplő, akkor írj nekem :)
És a bejelentés:

Mineral a napokban teljesen eltűnt. A Hangouts, a Blogger és az emailjei sem jutnak el hozzá. Nem tudom, mi lesz vele, de amíg Ő nincs itt, sajna nem tehetünk sokat. Várunk rá, míg vissza nem tér.

xxKathrine

2015. november 2., hétfő

Kritika #1. - Édes Álmok

Sziasztok!

Megérkezett az első rendelésem! Ti is rendeljetek nyugodtan, nem utasítom vissza:) jó, ez nagyon nagy reklámszöveg voltxD


Édes Álmok - György Lilla tollából

















#1Első benyomás

Egy nagyon aranyos blognak tűnik, ami valójában igaz is. Nagyon tetszik a blog designja, és bár én nem vagyok oda a mangákért mentségemre legyen mondva de ez nem egy kifejezetten mangával foglalkozó blog. Lilla (akivel már barátok vagyunk) a saját életét írja le, segítséget nyújt másoknak mint akkoriban nekem is , és lefoglal a blogja. Nekem tetszik :)
Első benyomás 5/5

#2Design 

A fejléc nagyon aranyos. A modulsávban szépen elvannak rendezve a modulok, chat sajna nincs, de a vendégkönyv nagyon jó ötlet:) Nagyon aranyos a zenelejátszó, mégis mikor ránézek kicsit üresnek érzem a teret. Nem tudom, mitől van ez, de nekem ez jön le. És valamiért az jut eszembe a sárga-kék kombinációról, hogy este van. A színválaszték (nekem legalábbis) nem annyira tetszik, jobban tetszett a a rózsaszín design, de ízlések és pofonok. Nem mindenkinek egyezik a stílusa. Aztán amin meglepődtem, hogy a kurzor nem illik hozzá a színválasztékhoz.
Design 10/7

#3Írásmód, helyesírás

Vannak helyesírási hibák, és most csak random beleolvastam az első cikkbe, már találtam is. Ezen próbálj meg javítani, sokszor a gép is biztosan kijelzi.
A hiba mégpedig itt van:

Hol is hagytam abba? Ja, meg van.
Helyesen
Hol is hagytam abba? Ja, megvan
Most tényleg nem a helyesírással akartam jönni, de azért ez is fontos, valljuk be. A következő probléma az írásodban, hogy kicsit "hadarva" mondod el a történteket, de ez is a stílusodra utal. Én már beszéltem veled, így tudom, hogy te ilyen vagy. De egy kicsit részletezd a bejegyzésben történteket, hidd el, sokkal jobb munkák is tudnak születni, habár azt kell mondjam eddig is imádtam az írásmódod :))

Következő, a vesszők rossz, illetve felesleges használata. Most én tényleg nem ilyenekkel akarok jönni, de nekem például ezek szemet szúrnak, így muszáj kicsit írjak róla.
Hogy most egy példát itt van ez:

Hát a blognál a designet nagyon ritkán én szoktam, csinálni

Helyesen

Hát a blognál a designet nagyon ritkán én szoktam csinálni.  

Szóval helyesírás ennyi.

Helyesírás, formai szempont 5/3

Most így ennyi is lett volna. Amúgy maga a blog mint már említettem nagyon aranyos, úgyhogy én szívesen olvasom:) remélem nem sértettelek meg ezzel a "helyesírás oda-vissza" dologgal.

Összpontszám: 20/15 (ami nálam jónak számít!) 

Remélem jönnek még rendelések tőletek!

xxKathrine

2015. november 1., vasárnap

Verseny eredmények - első turnus

Sziasztok!

Még csak tegnap zárult le a verseny, de máris megvannak az eredmények! Az első turnusban a Desgin kategória nyerteseit teszem közzé. Remélem tetszik az oklevél színvilága, írása, és maga az egész. Ha névvel probléma van az oklevélen, írj bátran, kijavítom.

Katt az Elolvasomra!